2011. április 30., szombat

HOTEL KAROS SPA****SUPERIOR 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hotel Karos Spa****superior Zalakaros
Szeretne új lendületet adni kapcsolatának? Vagy csak néhány napot szeretne együtt tölteni párjával? Romantikára, kényeztetésre és feltöltődésre vágyik?
Akkor szeretettel várja Önt a vendégközpontú, wellness Hotel Karos Spa!
Élvezze az egymásra figyelés pillanatait a nyugodt, vidéki környezetben lévő exkluzív hotelben!
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka két vendég részére
Résztvevők száma: 2 fő
Elhelyezés: Spa superior kétágyas szobában (minibár, műholdas TV, telefon, internet csatlakozás, fürdőszoba hajszárítóval)
Ellátás: félpanziós, szállás bőséges reggelivel és -vacsorával, magyaros és nemzetközi ételekkel, kímélő-, reform- és ínyencválasztékkal
WELLNESS-használat: kültéri medencék szezonálisan, beltéri élmény- és úszómedence, gyermekmedence, termálmedence, jacuzzi, örvényfürdő, bioszauna, finn szaunák, gőzfürdő, jégbarlang, fitneszterem, fürdőköpeny használat (csak felnőttek részére), internet használat a szobákban
Külön fizetendő:
ifa, parkolás (mind a kültéri, mind a mélygarázs)
Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
masszázsok, wellness-szolgáltatások
A környéken elérhető programajánlatok
Ingyenes programajánlataink vendégeink részére igény szerint:
„ infoóra”: (tudnivalók a szállodáról és Zalakarosról), túrázás a környéken, Éden büféest - magyaros ételek és ínyencségek a büféasztalon, péntekenként Borest - Utazás a Magyar Borok világába, valamint az ajánlott borokhoz illő büfékínálat, élőzene.
Változatos fitneszprogramok; aqua tréning, gerincgimnasztika Fit Bal labdával, pilates, stretching, vitál tréning, zsírégető torna, zenés testedzés, ping-pong - adott hétre kiírt program szerint. Babaúszás már 3 hónapos kortól, szaunafelöntések a Spa Szaunavilágban - kényeztetés testnek és léleknek, előadás a természetgyógyászat varázslatos világáról. Ingyenes gyermekfelügyelet szakképzett ovónőkkel, kreatív foglalkozások a gyermekjátszóban.
Kirándulások a környéken:
Városnézés Keszthelyen: A Festetics kastély, Hintómúzeum, valamint a Fő téren a Nagytemplom megtekintése. Séta a sétálóutcától egészen a Balaton partig. Szabadidő illetve vásárlási lehetőség a sétáló utcában. ( Igény esetén a program bővíthető a marcipánmúzeum és a babamúzeum megtekintésével. )
Kis- Balaton kirándulás:
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park részét alkotó Kis- Balaton megismerése, amely a zalavári Kis – Balaton emlékház megtekintéséből, a Kányavári sziget madárvilágából, valamint a balatonmagyaródi bivalyrezervátumból áll.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2011. december 23-ig, a szálláshellyel történő előzetes időpont egyeztetést követően, a kiemelt időszakok kivételével, illetve ha a foglaltság 80% felett áll.
Egyéb megjegyzések:
Sajnos üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Tétel száma: 1432


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 20:15
. HOTEL KAROS SPA****SUPERIOR 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése