2012. január 20., péntek

Samsung Full HD Videókamera - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Eladó egy új (bolti bemutatódarab) Samsung R10 videókamera.
Bolti ára 115000. -
Paraméterek, termékleírás - Samsung HMX-R10
Rögzítés típusa
Memóriakártya
Felvételi mód
Full HD kamera
Kártyaolvasó
Van
Felbontás
9 Mpix
Valós felbontás
5. 3 Mpix
Videó felbontása
1920 x 1080
Felbontás Foto módban
9 Mpix
LCD kijelző mérete
2. 7"
Optika
Szenzor típusa
CMOS
Szenzor mérete
1/2. 3"
Optikai zoom
5 x
Digitális zoom
100 x
Képstabilizátor
Van
Képstabilizátor típusa
Digitális
Minimális megvilágítás
15 lux
Csatlakozók
USB
Van
HDMI kimenet
Van
FireWire
Nincs
A/V bemenet
Nincs
A/V kimenet
Van
S-Video bemenet
Nincs
S-Video kimenet
Van
Komponens kimenet
Nincs
Mikrofon bemenet
Nincs
Méretek
Súly
229 g
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
Igen
SDHC
Igen
SDXC
Nem
Mini SD
Nem
Micro SD
Nem
Memory Stick
Nem
MMC
Nem
Compact Flash
Nem
xD
Nem
Micro Drive
Nem
További tulajdonságok
Segédfény
Van
Fényképező funkció
Van
Kereső
Nincs
Távirányító
Nincs
Gyártó: Samsung
Modell: HMX-R10
Tulajdonságok:
CCD: 1/2. 33
Rendszer: SD
Optikai Zoom: 5x
LCD: 2, 7
Csatlakozók: HDMI kimenet, Komponens kimenet, Kompozit, USB 2. 0
Memóriakártyák: Nincs adat
Hangrendszer: Dolby Digital 2 csatorna
Digitális Zoom: 100x
Gyártó: Samsung
Mikrofon: van
Hangszóró: van
Éjszakai felvétel: nincs
Tápellátás: Lítium-ion (IA-BH125C)
Méret: 38 x 56 x 128 mm
Súly: 229 g
Leírás:
Abszolút képélmény
A Full HD képeket Full HD képernyőn a legélvezetesebb megnézni. A Full HD képek így rendkívül tisztán, teljes részletgazdagságukban jelennek meg. A SAMSUNG R10 a Full HD tévék felbontásával egyező, Full HD (1920 x 1080) felvételeket készít, így az emlékeket olyan tisztán őrzi meg, mint ha csak most történtek volna.
25 fokban döntött aktív lencse
A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a SAMSUNG R10 lencséje 25 fokos szögben felfelé irányul. Így kényelmesebb, természetesebb tartásban lehet vele videofelvételt készíteni. Mivel minimálisra csökkenti a csuklóra kifejtett terhelést, a hagyományos kamerákhoz képest hosszabb ideig tud vele kényelmesen filmezni. Érezze a különbséget, amelyet egy valóban ergonomikus kamera használata jelent.
Intelli-Studio (beépített PC szoftver)
A SAMSUNG R10 memóriájába beágyazott lejátszó és szerkesztő szoftvernek köszönhetően nincs szükség külön CD ROM-ra. A szoftver automatikusan elindul, amikor a kamerát USB kábellel számítógéphez csatlakoztatja. Ez a rugalmas megoldás egyben szabadságot is jelent, hiszen a világ bármely számítógépén lejátszhatja vagy megoszthatja videofelvételeit.
Gyors mozgások felvétele (300/600fps)
A 300/600 képkocka per másodperc (fps) sebességgel felvett videó képe lassított visszajátszásban is éles és részletgazdag. Ez a funkció különösen hasznos, ha emberi szemmel már követhetetlen mozgást, például egy golflabda röptét, vagy egy táncmozdulatot szeretnénk visszanézni és elemezni.
Autofókuszos arcfelismerés
Más videokamerákkal ellentétben az R10 fejlett, autofókuszos arcfelismerő technológiája mindig a képernyőn megjelenő arcokra élesít. Az intelligens autofókusz valamint a bőrtónus-lágyító segítségével az arcok természetes részletgazdagságukban jelennek meg még akkor is, ha nem a képernyő közepén helyezkednek el. Ráadásul az R10 akár 8 személy arcának felismerésére képes. A SAMSUNG autofókuszos arcfelismerőjével tisztább lesz a kép és jobb minőségű a videofelvétel.
Nagy erő kis testben
Miközben a SAMSUNG R10 kategóriájának legkisebb és legkönnyebb készüléke, minimum 1920 x 1080 60i felvételre képes. Mindössze 229 grammos súlya mellett az áramvonalas R10 térfogata is elképesztően kicsi, csak 217 cm ? . A kompakt és pehelykönnyű R10 kamerával bármerre jár, élvezet Full-HD videókat és 12 Mb-os fényképeket készíteni.
Jelenjen meg ugyanaz a képein, mint az emlékeiben
A SAMSUNG R10 1/2, 33" 9, 15M CMOS szenzor illetve a SAMSUNG Pixel Rising technológiája használatával kiválóbb minőségű fényképek készülnek, mint bármely más HD kamerával. A SAMSUNG R10 fejlett képalkotó technológiája 4000 x 3000 felbontású (12 megapixeles minőségű), azaz tisztább, természetes részletekkel teli állóképek készítésére képes. A beépített vakuval akár éjjel, akár nappal nagyfelbontású képeket rögzíthet.
HD Time-Lapse felvétel
Az R10 HD Time-Lapse felvétel funkciója lehetővé teszi azt is, hogy a képkockák rögzítése közötti időintervallumot manuálisan állítsa be, így maradéktalanul kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket. A HD Time-Lapse felvétel funkcióval rendkívül hosszú időn keresztül rögzíthet megadott időközönként képkockákat, melyek végül egy rövidebb filmmé állnak össze. Képzelje el például néhány perces filmbe tömörítve azt a látványt, ahogy felhők haladnak át az égen, vagy ahogy a víztükör felett lenyugszik a nap.
Széles LCD érintőképernyő (2, 7")
A nagyfelbontású, 2, 7" LCD érintőképernyő lehetővé teszi az intuitív kommunikációt a kamerával, így egy ujjmozdulattal rögzíthet, vagy hozhat létre remekbe készült képeket. Biztos lehet benne, hogy a fejlett technológiával készült tükröződésmentes bevonattal ellátott kijelző képe bármilyen külső fényviszonyok között mindig élénk és jól látható marad. Az intuitív, nagyfelbontású, 2, 7" LCD érintőképernyővel könnyedén kihozza a legtöbbet a SAMSUNG R10-ből.
Magic Touch Focus (érintőfókusz)
Az intuitív és könnyen kezelhető érintőfókusz funkció használatakor az LCD kijelző megérintésével vezérelheti, hogy mely pontra irányítsa a videokamera az élességet. Egyszerűen érintse meg azt a területet a kijelzőn, ahová fókuszálni szeretne, majd élvezze az éles videofelvételt.
Így is ismerheted: HMX R 10, HMXR10, HMX R10, HMX-R 10


Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 17:17
. Samsung Full HD Videókamera - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése